otrdiena, 2013. gada 10. septembris

Ģenerāltīrīšana

Aiz loga fantastiska atvasara un īstais laiks ģenerāltīrīšanai, lai rudens var ienākt ar jaunām krāsām, idejām un noskaņojumu ne tikai sirdī, bet arī drēbju skapī.
Stilīga imidža pamatu pamatos ir pareiza garderobes organizēšana. Tur nu jābūt kārtībai!!! Prom visu lieko...nekādi "var būt rīt"...drēbes noveco ne tikai fiziski, bet arī morāli!Esi godīga pret sevi un skapī paturi lietas, kas nav sabojātas, tev piestāv, der pēc izmēra, proporcijām. Ja netiec galā, vērsies pēc padoma pie profesionāļa!
Mans skapis drastisku revidēšanu piedzīvoja pagājušo ruden pēc Konstantīna Bogomolova semināriem un katrai no jums to novēlu, sajūtas fantastiskas. Un zin, ka pēc nedēļas, es pat vairs neatcerējos, kas tajos drēbju maisos, ko atdevu citiem, bija :)
Ja ir žēl tā vienkārši atdot, tad izmanto iespēju pārdot , piemēram, AndeleMandelē (seko līdz informācijai sociālajos tīklos),tāpat atverskapi.lv  un citi pārdošanas portāli. Tikai cenu "neuzskruvē", galu galā tā lieta tev ir kalpojusi un tev galvenais ir atbrīvot skapi nevis nopelnīt.

Lai arī manā skapī valda kārtība, šis tas man tomēr padomā :)


  • Apavu kastēm jāpieliek bilde, lai ikdienā viegli orientēties.

6 Tips for Organizing Your Closet 

  • Aksesuārus glabāju kastē, bet gribu šādi (kā bildē). Pirmkārt pārskatāmi, otrkārt aksesuāri nesaskrāpējas! 

6 Tips for Organizing Your Closet
  • Ideja, ko aizņemties! Ja tavā drēbju skapī ir apģērbs uz jautājumu zīmes -it kā patīk, bet nevalkā, tad pakarini viņu uz citas krāsas pakaramā (lai tev pamanāmi), ja tuvākajā laikā tik un tā neuzvilksi - bez žēlastības prom! Tāpat var darīt ar apaviem.

6 Tips for Organizing Your Closet
Photos from http://www.howdoesshe.com

Vēl manā "must have" sarakstā šoruden ir IKEA Viļņā, kur iespēja atrast visu nepieciešamo garderobes labiekārtošanai - pakaramie, kastes, grozi, plaukti un tā tālāk.

Bet tu gan ielūkojies savā skapī - vai tev tur valda kārtība? Vai trikotāžas apģērbs ir salocīts? Vai zeķes, zeķubikses un legingi glabājas tam atbilstoša vietā? Vai drēbes esi sašķirojusi skapī pēc krāsām vai līdzības (bikses pie biksēm, blūzes pie blūzēm), citādi esi gatava atkal bļaut, ka tev nav ko vilkt mugurā!? Un apavi....?

Ja netiec ar to galā vai ir radušies jautājumi raksti man k.fashiondiary@gmail.com

K.

2 komentāri:

  1. Jaa, sajuta pec generalas tirisanas ir vienkarsi dieviga! Kad vienu reizi sevi sadi " izlauzu" un "atlaidu" loooti piedomaju ko likt jaunu ieksa. Man dikti uzrunaja kads citats no filmas, ka apgerbs vislabak mums patik veikala. Ta ka majas ir janes tikai tas, ko esam burtiski iemilejusi veikala, jo savadak tas noguls plauktos.
    Un vel ja par plastmasas kastem, varbut pirms braukt uz Vilnu, aizbrauc tepat Riga, Ganibu dambi ir Efeja 2 baze loooti liels dazadu plastmasas konteineru un saimniecibas precu klasts par loti labam naudam:)

    AtbildētDzēst
  2. Anita, paldies par komentāru un padomu ;)

    AtbildētDzēst