sestdiena, 2013. gada 14. septembris

RAINFOREST ATTACK

Tieši tā saucās jaunās apģērbu kolekcijas prezentācija zīmolam Eduardo Cattus, kā radītājas ir burvīgās māsas Evija un Inga!
Zīmola nosaukums esot cēlies no latīņu vārda cattus - kaķis, kas ir zīmola simbols un pirmā radītā aplikācija, bet, savukārt, Eduardo ir šī kaķa vārds  par godu Ingas dēlam Eduardam ;) 
Šodien tomēr biežāk tiek lietots saīsinājums Ecattus.
Ecattus ir zīmols, kas pārstāv indie design kustību. Ko tas nozīmē?
Indie design ir kustība, ko aizsākuši neatkarīgie dizaineri un mākslinieki, lai akcentētu to, ka viņi nav daļa no kādas lielas industrijas, kas ražo masu produkciju. Līdz ar to zīmola radītās kolekcijas tiek ražotas limitētā daudzumā (nereti ir apģērbi, kas ir tikai vienā eksemplārā), visas auduma aplikācijas ir 100% roku darbs, katram izstrādājumam tiek pievērsta īpaša uzmanība.
Ecattus būtisks ir arī sociālais aspekts,uzturot ļoti ciešu saikni ar saviem klientiem, sekotājiem.

Ecattus mērķis ir darināt aplikācijas uz apģērba, kas izceļ cilvēka personību, nepārstāv komercijas kultu un rada prieku!!!

Modes skatē


 

Protams, kaut kas ir palicis arī aiz kadra, tāpēc seko zīmolam sociālajos tīklos un, ja dodies šopingā, tad zini, ka daļa no kolekcijas jau šodien ir iegādājama veikalā PAVILJONS. No pirmdienas to varēs iegādāties arī darbnīcā - Ecattus Manufaktūrā Kr. Valdemāra 39.

Es gribu T-kreklu ;)

Vēlot veiksmi Ecattus meitenēm,

K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru