pirmdiena, 2014. gada 19. maijs

ArtJam by Julina and Marina

Sestdien 17. maijā pašā Rīgas centrā Dzirnavu un Valdemāra ielas krustojumā notika svinīga jaunā zīmola ArtJam me šovrūma atklāšana.
Biju plānojusi ieskriet uz pārdesmit minūtēm sasveicināties, kā rezultāta sabiju šovrūmā pāris stundas...Kā nu ne, ja atmosfēra tik fantastiska...
Divas radošas draudzenes no skolas laikiem Julina un Marina realizēja dzīvē savu sapni zīmola ArtJam veidolā. Zīmola nosaukums nav nejaušs - pirmais vārds māksla, bet otrais saīsinājums no zīmola radītāju vārdiem. Bet zīmola sauklis ArtJam me jātulko kā uzsmērē mani ar mākslas džemu!
Galvenā ideja  pirmajai kolekcijai, radīt apģērbu mūsdienīgai, dinamiskai sievietei. ArtJam kliente vienmēr vēlas izskatīties stilīga, labprāt izceļas no pūļa, bet pie tā visa vēlas justies ērti. ArtJam apģērbu var valkāt kā ar trendīgajām botām,tā ar augstpapēdenēm, radot stilīgus tēlus katru dienu! Pirmās kolekcijas stils ir klasikas, futūrisma, sportiskā šika sajaukums...tērpi ikdienai un kādam svinīgākam pasākumam...
Jaunās dizaineres pilnas radošām idejām un šobrīd pilnā sparā strādā jau pie rudens/ziemas kolekcijas, bet te un tagad pavasara/vasaras kolekcija :)

 
 
Kolekcijas tapšanā izmantoti audumi no Itālijas, Anglijas, Indijas..neoprens, zīds, lins, kreps
l
Mani favorīti - nevaru izvēlēties?!Varbūt abas :)
Zīmola radītājas Julina ( no kreisās), Marina un stiliste Maija Armaņeva
Ziedi, ziedi, ziedi...jauno zīmolu sveikt un vēlējumus teikt bija sanākuši draugi, radi, modes un mediju pārstāvji
Šovrūmā pieejamas arī YAYOI rotas 
Photo: Darren Kane and me

Veiksmi jums ArtJam meitenes, man ļoti patika ;)



K.



2 komentāri: