ceturtdiena, 2014. gada 8. maijs

UNA - XXL MODE



Daudzas sievietes, tai skaitā arī dažas manas klientes ir apveltītas ar kuplām formām un arī viņas grib ģērbties un labi izskatīties...Revidējot skapi vai dodoties kopīgā šopingā, pārrunājam ar sievietēm dažādas stila viltībiņas, kā noslēpt trūkumus un, kā izcelt dotumus. Protams, katra mēs esam unikāla un neatkārtojama, bet ir ieteikumi, ko daudzas var likt aiz auss...un tā lūk, tapa raksts UNĀ "Abģērbs ar + zīmi".
Unas lappusēs ir nonākusi Keitijas Beitsas bilde. Iespējams, ka šī ir viena no veiksmīgākajām Keitijas bildēm, bet tomēr man te ir savs komentārs :)
  • Lai kājas izskatītos garākas, būtu labi, ja nebūtu manāma ādas krāsa starp kurpēm un biksēm. Šajā gadījumā veiksmīgākas būtu melnas plānās zeķītes.
  • Kurpes iesaku izvēlēties ar nelielu platformu un papēdi, lai līdzsvarotu augumu, citādi riskē izskatīties liela un masīva smalkās Pelnrušķītes kurpēs!
  • Kreklu/tuniku nogrieztu par plaukstas tiesu īsāku, lai augšdaļa un apakšdaļa ir vienādās proporcijās. Un labāk izskatītos, ja krekls/tunika būtu no matēta, stingra auduma...spīdīgs tomēr dod lieku apjomu. Un, ja skapī to drēbju nav tik daudz, svarīgi pievērst uzmanību auduma kvalitātei un faktūrai!
  • Keitijas kaklarota ir par smalku viņas augumam. Jāiegaumē, ka aksesuāriem un auduma apdrukām jāatbilst auguma izmēram!!! Un kas tā par somiņu???

Un arī šie tērpi nav tie veiksmīgākie :( Arī manas klientes bieži vien ietērpjas plandošos a ļa Pugačova tērpos, bet tas nebūt nav labākais veids kā noslēpt auguma nepilnības :(

Mode
Zemāk redzamās bildes nav gluži Keitijas Beitsas gaumei un statusam, bet tik un tā gribas teikt, ka slava un nauda nebūt nav vienādības zīme ar labi ģērbtu sievieti. Reiz lasīju teicienu: " Laba gaume mums dota, lai ietaupītu". 
Šāda stila apģērbs vairāk būs piemērots kādai bloga lasītājai, un to atradīsi kādā no high street veikaliem. Vadies pēc uzrakstiem "Plus size"; "Great Girls"; "Big Girls"... Man iepatikās ASOS
 

VAR un kā NEVAJAG ģērbties!


Modes blogeres Kiah stils. Tik spilgtai personībai, stilistes komentāri ir lieki ;)

 
Vairāk padomus apģērbam ar + zīmi meklē UNA maija numurā ;)


K.

1 komentārs:

  1. o jā šī meitene iespaidīgi iznes savu augumu ar apģērba palīdzību. Malacīc

    AtbildētDzēst