trešdiena, 2014. gada 19. marts

Eyewear fashion

Skolas laikā turēju īkšķus, lai kārtējā redzes pārbaudē man neizrakstītu recepti briļļu iegādei, negribēju, ka mani tādēļ kāds apceltu ;) Kopš tiem laikiem situācija ir mainījusies, un brilles ir kļuvušas ne tikai par redzes uzlabotāju, kam tas nepieciešams, bet par stila aksesuāru ikvienam, kas vēlas paspilgtināt savu tēlu!
Vakar, kavējot laiku, iegāju dažos optikas veikalos aplūkot šīs sezonas tendences briļļu modē un jāsaka, ka vēljoprojām ļoti aktuāli ir plastikāta rāmji dažādas krāsas un formas... atliek tikai izvēlēties savai sejas formai un tēlam vispiemērotākās ;)  
Ak vai, arī man vienas iepatikās no Diesel jaunās kolekcijas ar džinsa auduma rāmi...

Rodenstock/Tom Ford un Chanel reklāmas kampaņas pavasaris/vasara 2014

Briļļu mode ielās
Photos from pinterest.com; nytimes.com; reflexionaboutafashion.blogspot.com; be-fabdiary.blogspot.com


Un kādas tavas attiecības ar brillēm?


K.

2 komentāri:

  1. wou wou wou... mana briļļu mode ir sliktākais piemērs :D Man principā ļooooti vaig jaunas brilles, vēlos ar lieliem rāmjiem un nedaudz kaķacs tipa aukšējo līniju. Bet viens ir mans, kas šķiet, ka piestāv otrs kā reāli izskatās. Šīs brilles ir dikti jau novecojušas... kādu 5 gadi jau notiekti viņām ir ;) tajā laikā, kad iegādājos dikti patika :) Rāmītis no Pepe Jeans..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu beidz, ar tavām brillēm viss ir vislabākajā kārtībā :) Protams, 5 gadi būtu labs iemesls iegūt savā īpašumā jaunas brilles!
      Manuprāt, tavai smalkajai sejai ļoti pat piestāvētu sievišķigāks, koķetāks briļļu rāmis...kaut ko tādu manīju Vogue, Ray Ban kolekcijās...
      Man atkal šobrīd velk uz tiem kantainajiem rāmjiem :)

      Dzēst