pirmdiena, 2015. gada 5. janvāris

5th january morning!

Pirmdiena...agrs rīts...kafija ar pienu...un es ar 2015. gada plānotāju rokā, gribu pierakstīt šī gada mērķus un apņemšanās...Bet te nu es esmu, jau pusstundu blenžu sienā un tā roka nemaz tik raiti neraksta. Varbūt nemaz nevajag? Vai tiešām uzskribelēti mērķi ņems un uzreiz piepildīsies? Tik vienkārši jau nebūs, bet man pierakstīti vai vizualizēti mērķi..darbi..apņemšanās palīdz izprast lietu kārtību, kā es līdz tam finišam varētu tikt! Un tas strādā :)
Kamēr es cīnos ar savu plānotāju, tev novēlu būtu tev pašai! Atrodi savu es it visā un izkop to! Nav vienas pareizās formulas kā dzīvot, kur strādāt, ko ēst, kad precēties un dzemdēt bērnus...Gribi tetovējumu? Aiziet, un pilnīgi vienalga, ka kādam nepatiks! Apnicis darbs? Saņemies beidzot uzrakstīt atlūgumu, goda vārds tev atvērsies jaunas durvis. Vai ticēsi, ja teikšu, ka pirms stilistes darba, strādāju bankā un valkāju formu? Vai alksti notriekt algu par vienām kurpēm? Pie velna, dari to... jo ticu, ka tas būs viens no notikumiem, ko atcerēsies arī vecumdienās stāstot mazmeitām :) Esi kopā ar cilvēkiem, kas tevi iedvesmo un sagādā pozitīvas emocijas, bet čīkstētājus vienkārši izdzēst no draugiem :)
Uzdrīksties dzīvot dzīvi pēc sava scenārija! 
 photo from pinterest.com

 
Neviens sapnis nav par lielu..neviens sapņotājs nav par mazu...tici un tev viss izdosies ;)


K.

2 komentāri:

  1. Man ar šogad vēl nerakstās. Patreiz vēroju savas domas, sajūtas, vēlmes, kuras atnāk. Bet gribas sagiadīt "gribuli" , nu kaut ko Tāāāādu, kas burtiski jumtu raus nost kā gribēsies :) Tad arī rakstīšu :) Pie tam pēdējos mēnešos esmu pasākusi Wish Listus rakstīt Mēness kalendāra pirmajaš dienās. Janvārī tas būs 20. datumā, tad vēl Ķīniešu jaunais gads, tā kā laiks vēl ir. Un patiesībā lielo plānu var rakstīt jebkurā dienā, ka tik iekšējā sajūta u pārliecība, ka to IR īstais brīdis :)
    Lai izdodas piepildīt viskrāsainākos sapņus!

    AtbildētDzēst