ceturtdiena, 2014. gada 18. septembris

KAREN MILLEN brokastis



Kādā saulainā septembra rītā zīmols KAREN MILLEN aicināja uz brokastīm restorānā Dārzs, lai iepazīstinātu visus modes mīļotājus ar zīmola jaunāko rudens/ziemas kolekciju, kas solās būt gana mūsdienīga, interesanta un dažāda...

 KAREN MILLEN dizaineri šajā sezonā iedvesmojušies no idejas radīt apģērbu kolekciju kā mākslas darbu, lai tā īstenotu ikvienu pārliecinātas sievietes nepieciešamību, apģērbjot gan īpašiem gadījumiem, gan brīvdienu atpūtā. Bet, neskatoties uz viņas apģērbu izvēli, zīmols šosezon vēlējies atspoguļot viņas dažādību un pārliecību, jo KAREN MILLEN sieviete vienmēr vēlas pārsteigt :)  
 Šajā sezonā viņa vēlas eksperimentēt ar negaidītām apģērba kārtām. Viņa varētu valkāt greznu mākslīgās ādas kažoku no limited edition  kolekcijas (kāds visā pasaulē tiks izgatavots tikai 450 eksemplāros) virs ar roku izšūtai kleitai ar kristālu inkrustācijām. Bet viņa var izvēlēties spēlēties ar lieliem ziedu rakstiem, kas rotā pieguļošu mēteli, blūzi ar smalkiem izšuvumiem vai mīkstu džemperi. Vai izmēģināt elastīgus melnas ādas midi-svārkus, vai jaunās izsmalcinātās garās kleitas un garās adītās jakas.
 KAREN MILLEN virsdrēbes apvieno šī brīža modes trendu - aizraušanos ar sportisko, kam pretstatā ir modernā haki krāsas jaka vai greznais krēmkrāsas apmetnis.


Ko saki -Vai tev kaut kas iepatikās? 

KAREN MILLEN veikalus meklē T/C Galleria Riga un T/C Galerija Centrs.


K.

1 komentārs: