trešdiena, 2014. gada 10. septembris

Autumn in my wardrobe

Rudens ir sācies, pludmales kleitas jau noliktas dziļi skapī un mūžīgais jautājums mums sievietēm:" Ko vilkt mugurā?" Un tas nav tikai rudenī, tas notiek krietni biežāk :)
Esmu kļuvusi ļoti racionāla savas garderobes veidošanā! Viss pārdomāts, nekā lieka...daudz bāzes apģērbu, kas viegli kombinējas ar pārējo skapja saturu. Impulsīvi pirkumi sen nav bijuši! Pierādījies, ka tas nestrādā :) Patīk interesanti fasoni, faktūras, taču ikdienā priekšroka ērtam, praktiskam apģērbam...Jo vairāk fotosesiju un individuālo klientu, jo mazāk pašai gribas izcelties. Šobrīd skapī daudz pelēkā! Brendiem pilnīgi nav nekādas nozīmes...man lielāks izaicinājums atrast kaut ko stilīgu par zemāku cenu. Piemēram, bildē redzamo trenci nopirku vasaras karstumā H&M ar 70% atlaidi. 
Mīļākais apģērba gabals boyfriend džinsi...gribētos tāpat sadraudzēties ar kleitām! Iebildumi pret vilnu...tā kož ;)


 Apģērbs no H&M, ZARA; apavi/aksesuāri no ASOS, ZARA


K.

1 komentārs:

  1. parakstos pie katra varda... ikdiena paiet dzinsos t kreklos, bieshi vien no viira aiznemos..... un jap sanaak pirkt lietas paardomaajot, ko gribeetu, kaa to valkaatu..nu taads domu mezhgis saakumaa un tad pa veikaliem staigaajot dazreiz ja ko liidziigu ieraugu....melnas videja papezha adas laivinkurpes rudenim...nav eel atrastas, bet neko citu negribas... taa kkaa

    AtbildētDzēst