pirmdiena, 2014. gada 29. septembris

Autumn trend

Parīzē turpinās modes nedēļa pavasaris/vasara 2015...
Tomēr pirms skrienam pretim pavasarim, man gribētos vēl īsumā atgādināt,  kas modē ir te un tagad rudens/ziema 2014 ;)

Militārais stils...notikumi pasaulē atstāj pēdas arī modes lauciņā!

Balmain/ Alexander Wang/ Belstaff

Dubļonkas, beidzot mums nav jāsalst...mode ir mode arī Aļaskā!

Tommy Hilfiger/Anthony Vaccarello/Prada

No galvas līdz kājām adījumi - ērti, silti un arī modīgi!
Celine/ Sonia Rykiel/ Salvatore Ferragamo


Miksē un spēlējies ar dažādu apdruku savienošanu vienā tērpā! Bezgaumīgi? Nē, stilīgi ;) Ja tomēr baidies, tad miksē dažādas apdrukas, bet pieturies vienai toņu gammai, piemēram, pelēkai...
 Dries Van Noten/ Proenza Schouler/ Diane von Furstenberg

Veiksmīgs brokeris no Volstrītas vai sieviete ar raksturu, kurai kārtējo reizi nav ko vilkt mugurā un ir spiesta aizņemties no stiprā dzimuma garderobes vilnas kostīmu, tvīda mēteli, pāris labas kvalitātes bītlenes, portfeli?Nu ko, lai saka...vīrišķīgi.
 
 Hermes/ Jil Sander/ Lacoste

Šodien un toreiz 60' tajos modē bija mini kleitas un pieguļošas bikses, kas izcēla meiteņu slaidos augumus, spilgtas pamatkrāsas, kontrastējoši tīri toņi, ģeometriskas līnijas, opārta un popārta apdrukas, infantīlisms, minimālisms, elegance, vienkāršas formas, A līnija, zempapēžu apavi, ģeometrisks matu griezums, ponijs..., tendences, kas palīdzēja izcelties no pūļa, mijās ar vieglumu un smaidu.
Louis Vuitton/ Miu Miu/ Dsquared2

70' gadu bohēma...paplatinātas bikses, trikotāža, velvets, samts...garas kleitas, svārki, roku darbs...priekšgalā tiek izvirzīts komforts! Iesaku uzlaikot vilnas platmali 70'to gadu stilā ;)
 Burberry Prorsum/ Emilio Pucci/ Rodarte

Bagāta rudens krāsu palete...iedvesmoties krāsām brauc uz Siguldu! Dizaineri iesaka nemiksēt krāsas, bet ieturēties viena toņa paletē "total color look".
 Prabal Gurung/ Max Mara/ Chanel

Pagājušās sezonas gaišo pasteļkrāsas mēteli aiznes uz ķīmisko tīrītavu un turpini valkāt! Pasteļi vēljoprojām ļoti aktuāli!
 Chloe/ Gucci/ Paul Smith


Divas ļoti spēcīgas krāsas - sarkanā un melnā! Teatrāli un eleganti... šo kombināciju labāk atstāt vakaram ;)
 Prada/ Valentino/ Victoria Beckham
All photos from style.com


Modīgu rudeni ikvienai ;)


K.

2 komentāri:

  1. t'du kā tommy hilfiger jaku noskatīju topshop...nav it kā dārgi, bet vēl jau nevajag...pagaidīsim atlaides... un par to aizņeties no viņa - vienmēr !!!!!!!!!!!!!!!!11 sarkanais arī kkā šoruden kārojas...man draudzene teiktu - uzmanības trūkums...man gribētos , ka tas ir jo atgriežas enerģija... kas tev pašai no šī??

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk militārais stils...precīzāk haki toņi, raupjas faktūras...tikai LV pašvaks piedāvājums.
      Tāpat rudens krāsu palete...pasteļi...adījumi...varētu teikt, ka viss, vienīgi sarkans + melns kombinācija man par aktīvu ;)

      Dzēst