pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

Made by Eva Borherte

E-pastā saņēmu ziņu no Latvijas modes palātas un dalos ar jums, ka noslēdzies Riga Fashion Mood jauno modes dizaineru konkurss. Konkurss esot radījis lielu rezonansi un dalībnieku ieinteresētību. Kopumā tika saņemti 27 pieteikumi, no kuriem finālā iekļuva Zane Poriete, Arvils Linde, Eva Borherte, Agnese Eiduka ar zīmolu Halarah, Dana Jasinkeviča un Ērikas Rudikas & Elīnas Gorjačkinas kopkolekcija.
Par konkursa uzvarētāju kļuvusi Latvijas Mākslas akadēmijas maģistrantūras studente Eva Borherte ar savu kolekciju „Plankumainā zeme”. Apģērbus iedvesmojusi Latvijas un Kirgiztānas daba, etnogrāfija un tautas tērpi.
Jaunā modes dizainere balvā saņems EUR 1000 savas kolekcijas komercializācijai un realizācijai konceptveikalos Taste Latvia.
Evas Borhertes kolekcija izpelnījās žūrijas atzinību, novērtējot kolekcijas koptēla un detaļu pārdomātību, individuālo rokrakstu, praktiskuma un nēsājamības savienojumu. Kolekcijas daudzslāņainie komplekti no dažādu materiālu un faktūru salikuma, ar interesantu krāsu toņu gammas saspēli rada praktiski valkājamu apģērbu gan atsevišķās vienībās, gan individuāli sakombinētos komplektos.

 Foto: Uldis Vilks


K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru