sestdiena, 2013. gada 19. oktobris

Made by Daiga Latkovska

Kādā piektdienas vakarā, kad vīri palika mājās ar bēriem vai TV pulti, mēs meitenes devāmies uz modes namu TĒMA, kur modes māksliniece Daiga Latkovska pēc 8 gadu radošās darbošanās modes namā, nu, atrādīja savu pirmo rudens/ziemas kolekciju!
Daiga par sevi saka: " Tērpu darināšanas māksla un tērpu spēles ir mans aicinājums. Katrs individuālais pasūtījums ir piepildīts ar klientu vēlmi, manu atspoguļojumu dizainā un drēbnieka profesionalitāti. Pareizo proporciju izvēle, atbilstošas noskaņas radīšana, komforta nodrošinājums un aktualitāte ir mani uzstādījumi, lai taptu lieliskākais vai viens no lieliskākajiem tērpiem klienta garderobē!
Klienti ir un būs visdažādākie, auguma parametru,vajadzību un patikšanas ziņā. Bet savu jauno kolekciju radu intelektuālai, sievišķīgai un pašapzinīgai sievietei. Šī sieviete mīl klasiku, bet ieklausās modes aktualitātēs. Šī sieviete mīl eleganci, bet savu personību paspilgtina ar krāsu un līniju saspēli. Tā ir stabilitāte un rotaļīgums vienlaicīgi. Tā ir kā maiga iemīlēšanās un azartisks jaunu atklājumu meklējums. Atļaušanās būt skaistai un ziedošai."
Tērpu kolekcijā lielākoties dominē dabiskas izcelsmes audumi kā zīds, kokvilna, vilna. Kolekcijas lepnums ir Henry Bertrand luxury klases dabīgā zīda žakardi. Kolekcijas pamatkrāsas ir daudzu mīlētā pelēkā un šīs sezonas tendence - tumši zilā, kas ļoti labi izceļ dzērveņsarkano,balto, zaļo un bēšo krāsu.

Mani visvairāk iedvesmoja manžetes, korsetes, virsvārki, krādziņas, kas nav piešūtas, tādejādi kombinējamas ar citiem apģērba gabaliem pēc katras individuālās fatāzijas lidojuma ;)


Kolekcijas tērpi kādā fotosesijā


Un tas vēl nav viss...
Ja arī tu esi iedvesmojusies un labprāt Daigu iepazītu tuvāk raksti personīgi daigalatkovska@gmail.com vai pievienojies draugos vai brauc ciemos uz Jelgavu uz modes namu "TĒMA" Elektrības ielā 5a.


K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru