piektdiena, 2013. gada 30. augusts

Ko likt koferī?

Varbūt brīvdienas plāno pavadīt Londonā? Milānā?Parīzē? Varbūt komandējums?... Anyway, tev varētu noderēt padoms, ko likt koferī!? ELLE.ru modes redaktore iesaka 4 formulas veiksmīgas bagāžas saturam, lai tev šoreiz ir, ko vilkt mugurā :)
  • "Augšiņas" vienmēr vairāk, ka "apakšas".
  • Vienus apavus uz ērta papēža, balerīnas un izejamās kurpes vakaram.
  • Ietilpīga soma dienas gaitām un klačs vakara izgājienam.
  • Iespaidīgi auskari un kaklarota, kas jebkuru dienas komplektu padarīs par vakara!
Mans variants par tēmu :)


Vēl iesaka drēbes rullēt nevis locīt - vairāk vietas koferī!Un, ja gadījumā apģērbs ir stipri saburzījies, kamēr esi dušā, izkarini drēbes viesnīcas vannas istabā - mitrumā burzījuma vietas iztaisnosies ( I hope so)!

Lai tev jaukas brīvdienas!!!                                                                                            

3 komentāri:

  1. padomi forši, bet šis attiecas vairāk uz tiešām Londonu, Milānu u.c. nevis burāšanu ar buru jahtu, kur man augstpapēžu kurpes un svārki ir lieki ;) kaut gan vakaram noderētu pavisam noteikti, tomēr vieta vairāk svarīga ērtām drēbēm uz klāja ;) un, lūdzu noņem komentāriem tos kodus... apnicis mežģīt redzi... :(

    AtbildētDzēst
  2. Protams, šitie nav padomi burāšanai :D Bet vairāk atbilde uz taviem jautājumiem...."Pastāstiet man vai jums ar ceļojuma somas sakrāmēšanu sokas viegli? Varbūt jums ir kādi padomi ceļošanai - kuras ir tās pašas nepieciešamākās lietas un kuras pavisam nevajag?"

    Bet reāli viegli visu transformēt - apģērbs līdzņemšanai izvēlēties vairāk sportiskā stila, klač vietā mugursoma, augstpapēdenes pret ērtām kedām utt. Nu, auskarus un kaklarotu gan jāņem līdz, lai sportiskajam stilam piešķirtu šiku ;)

    AtbildētDzēst