ceturtdiena, 2013. gada 22. augusts

Diplomdarbs...

Te nu ir mans diplomdarbs, kas tapis jūnijā absolvējot Bogomolova imidža skolu. Pārvērtības klientei veicām kopā ar kursa biedreni Yulianu Loginovu no Sanktpēterburgas.
Mazliet par klienti....Liana 28 gadi, grāmatvede. Ir attiecības un audzina dēlu. Lianas ģērbšanās stilu var raksturot kā casual, taču pašai Lianai neizdodas tik labi saskaņot apģērbu, lai justos mūsdienīga, veiksmīga, par sevi pārliecināta sieviete. Pārvērtībām Lianu pieteica kolēģi. Pati kliente saprot un vēlas mainīties, lai atbilstu savai profesijai un statusam, kļūt moderna, sievišķīgāka, tāpēc labprāt uzticās mums.
 

Lūk Liana ar diviem apģērbu komplektiem, kā viņa ģērbjas ikdienā ejot uz darbu birojā vai skrienot citās ikdienas darīšanās.




 
Liana lielāko dienas daļu pavada birojā, pildot grāmatvedes pienākumus,kur nav jāievēro stingrs dress kods. Nākotnē ir vēlme studēt augstskolā un veiksmīgi veidot karjeru. Taču līdzšinējais stils ne pavisam tam neatbilst. 
Mēs Lianai piedāvājām jaunu tēlu birojā- Pretty Bookkeeper, kas liecinātu par mūsdienīgu, aktīvu, veiksmīgu , enerģisku sievieti, kas zin, ko vēlas dzīvē sasniegt.
Jaunā garderobe balstīta uz lietišķo apģērbu, taču ar „rozīnīti”, lai mūsu kliente saglabātu savu jauneklīgumu, pozitīvismu. Kā arī mūsu vēlme parādīt, ka šādi ģērbties nebūt nav garlaicīgi un nenozīmē pārvērsties par "sausiņu" birojā neizteiskmīgā apģērbā. Un izvēloties pareiza izmēra un proporciju apģērbā, noslēpt auguma īpatnības.
Kopumā mēs piedāvājām Lianai trīs apģērbu komplektus, kas ir atšķirīgi, bet tai pat laikā savā starpā viegli kombinējami. Kā imidža veidojošais elements - žakete bez kuras, manuprāt, nav iedomājama lietišķas sievietes garderobe.
Ar pirmo apģērbu komlektu garderobē tika „ienestas” krāsas. Neskatoties uz košo krāsu salikumu, tās savā starpā labi "draudzējas" un būs viegli kombinēt ar citiem apģērbiem. Stilīgiem akcentiem izvēlējāmies bikses sasiet ar trīs jostām un blūzi papildināt ar kakla lakatu.  






Bez šaubām liela nozīme ir arī matu sakārtojumam un meikapam. Lianai nolēmām veidot īsāku matu griezumu, lai atvērtu kakla līniju un viegli ieveidojot matu galus uz āru panākt enerģisku, dinamisku tēlu, kas ikdienā neprasa īpašas rūpes. Matu tonis ir dabīgs, viegli iekrāsotas gaišākas un tumšākas šķipsnas, lai piešķirtu apjomu.
Meikapu vizāžiste izvēlējās veidot vieglu, dabīgu, izmantojot mirtinošu bāzi + bb krēmu. Zem acīm klientei ir ļoti plāna āda un ir redzami zilganpelēki riņķi, kurus bija nepieciešams noslēpt ar gaiši rozā konsīleri. Lianas sejas forma ir ovāla un īpašas korekcijas neprasa, taču lai piedotu sejai svaigumu viegli akcentēja ar vaigu sārtumu, ietonēja lūpas un izlīdzināja uzacu līniju.




  


·         Rozā žakete – 59,90 Ls ( MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Mušu blūze – 29,90 Ls ( MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Zilās bikses – 35,90 Ls ( MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Zaļa josta – 9,90 Ls (MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Rozā un oranža josta – 6,90 Ls (MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Brilles, Vivienne Westwood - 149 Ls ( Lonijas optika)
·         Apavi – 129 Ls ( Ns King, Galerija Centrs)
   


Klientei piedāvājām uzlaikot arī College stilu, pasvītrojot to ar bleizeri, šī rudens tendenci - rūtiņu apģērbā, klasisku sieviešu kreklu bez kā, savukārt, nav iedomājama lietišķā stila garderobe, kā arī izteiksmīgākam tēlam izmantojām vīriešu garderobes aksesuāru – šlipsi, kas piešķir raksturu, enerģiju. Šāds apģērbs būs ideāli piemērots arī lekciju apmeklēšanai.
                                                                                                      
·        Bleizeris – 119 Ls ( Pietro Filipi, t/c Galerija Centrs)
·         Bēšs krekls – 59 Ls (Pietro Filipi, t/c Galerija Centrs)
·         Kaklasaite – 26 Ls (Pietro Filipi, t/c Galerija Centrs)
·         Apzeltīta ķēdīte 18 Ls (Pietro Filipi, t/c Galerija Centrs)
·         Rūtainas bikses - 35,90 Ls ( MONTON, t/c Galerija Centrs)
·         Pulkstenis – 23,90 Ls ( PARFOIS, t/c Galerija Centrs)
·         Soma – 26,50 Ls ( Assessorize, t/c Galerija Centrs)


Kādai svinīgākai reizei piedāvājām stilizētu a la smokinga stilu ar šī brīža tik aktuālajiem bermudas šortiem un, paspilgtinot tēlu, izmantojām košu tauriņu, kas izskatās nopietni, lietišķi, svinīgi. Ideāli piemērots kādam darba pasākumam pēc pulksten 17.00


·         Balta blūze – 57,90 Ls ( Ivo Nikkolo, t/c Galerija Rīga)
·         Melni šorti – 14,99 Ls ( Mango, t/c Galerija Centrs)
·         Žakete/veste – no stilistes personīgās garderobes
·         Apavi - 89 Ls ( Ns King, t/c Galerija Centrs)
·         Soma – 26,50 Ls ( Assessorize, t/c Galerija Centrs)
·         Tauriņš – 15 Ls ( Chernavska Handemadebowtie)






Imidža dizains: Kristīne Borhova, Yuliana Loginova ( Bogomolov’ Image School Latvia, Rīga)
Frizūra: Kristīne Pelcberga ( salons MarVin)
Meikaps: Yuliana Loginova
Manikīrs: Inatra Briede ( Soneil Studio)
Foto: Jurijs Zaļeskis ( fotostudija Right People)
Darba vadītāja: Evita Ormane ( Rīga)





Tāds lūk ir iznākums manam diplomdarbam :)
Ko teiksiet?






2 komentāri:

  1. Moderns, krasains, drosmigs un galvenais arkartigi gaumigs tels izdevies!!! Man loti patik! Anita

    AtbildētDzēst