otrdiena, 2014. gada 15. aprīlis

NEW Seppala

10.gadus atpakaļ mana karjera sākās modes preču veikalā Seppala! Ehhh...tas bija viens foršs laiks manā dzīvē :) Viss plūst un mainās...arī Seppala veikals Alfā uz laiku tika slēgts, lai pārtaptu jaunā veidolā. Jaunais veikala interjers radīts, iedvesmojoties pilsētas džungļos, kur paiet mūsu straujā ikdiena. Pilsētā savijas dažādu tautu kultūras elementi un rodas jauna urbanizēta modes vide. Jaunais veikala koncepts „Urbanizētais šiks”.... uhhh stilīgi :)

Jau rīt plkst. 18:00 notiks jaunās Seppala koncepta veikala atvēršana Alfā. Tas būs arī mans atkal redzēšanās prieks ar manu pirmo darba vietu :) Kopā ar kolēģēm Jūliju un Lienu piedalīšos šajā pasākumā un palīdzēšu visiem modes mīļotājiem atrast sev īsto apģērbu  jaunajā pavasara kolekcijā...,starpcitu, iepirkšanās ar 30% atlaidi ;)
                           
Attēls: Tiekamies Seppälä atklāšanas vakarā t/p Alfa trešdien, 16. aprīlī, pl. 18:00. Visiem modes mīļotājiem iepirkšanās ar stilistu palīdzību, atlaide -30% jaunajai kolekcijai, mūzika un mode! Īpaša atļauja fotografēt „selfijus” un dalīties ar draugiem pasākuma laikā. Lieto atzīmi Instagram #seppalaalfa līdz 23.04. No aktīvajiem izraudzīsimies vienu, kam dāvāsim 20€ dāvanu karti. Seko @seppalaofficial Instagramā, lai redzētu laimīgo dāvanu kartes ieguvēju! APMEKLĒ. BAUDI. DALIES.

Uz tikšanos, Seppala :)


K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru