ceturtdiena, 2014. gada 30. janvāris

Must Have - SNEAKERS?!

Pēc Chanel augstās modes skates Parīzē, sabiedrība steidz izteikt savu viedokli par Karla Lāgerfelda atļaušanos augsto modi savienot ar sporta apaviem... Chanel modes namam tas varbūt arī ir apvērsums, bet ne modei ielās, tur botas + kleitas, svārki, žaketes ir jau sen redzēta kombinācija ;)

Chanel Haute Couture spring/summer 2014
 Chanel Haute couture spring/summer 2014

Man pašai nav iebildumu pret botām ikdienas dzīvē, bet neesmu pārliecināta vai manam augumam, kas ir ap 1,60 cm, tās piestāvēs kopā ar kleitu?! Kājas viennozīmīgi paliks īsākas un līkākas :D Man patika kādas modes blogeres teiciens : " Tās izskatās labi garkājainām modelēm un jauniešiem, bet sieviete labākajos gados draud izskatīties pēc slikti ģērbta amerikāņu tūrista..." Jāsaka, ka daļa taisnības tai visā ir. Un, ja tev ir šaubu vai pratīsi tās iznest ielās, varbūt labāk nevelc ;) 
Chanel botas ar mežģīnēm un akmentiņiem noteikti būs pārdošanā limitētā daudzumā par pieklājīgi augstu cenu un visiem sekotājiem nemaz i nepietiks, bet nebēdā high street veikalu dizaineri nesnauž...

Man iepatikās

Zara 70 EUR, diemžēl LV nav pieejamas, bet var pasūtīt caur UK, ja radi dzīvo ārzemēs :D
 H&M 35 EUR, pieejamas tikai internetā
 
Nike Air, iespējams, populārākie apavi modes blogeru un fašionistu vidū. Aptuvenā cena 135 EUR

                                               Image 1 of Nike Air Max 90 Trainers

Mode ielās

Photo from pinterest.com, thekalninablog.com


K.

3 komentāri:

  1. kedas + kleita/svārki kā man patīk un kā es velku :) man gan vairāk par nike air patīk New Balance un Converse kā izskatās, bet kā jau vienmēr katram sava gaume. :) Man blogā ar šādi tādi ietērpi ir vasarā bijuši kur kleita + kediņas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl, ka man nepiestāv kombinācijā ar svārkiem :( Es velku diezgan garlaicīgi - ar biksēm. Man šobrīd gan ir tikai vienas botas no ASOS un vienas H&M kedas, bet līdz pavasarim situācija jālabo :D
      Vakar gan kāru aci uzmetu Chanel botām ebay, bet 585 $ man tomēr ir par dārgu....Nu ko, vairāk jāstrādā :D

      Dzēst
  2. Paldies liels, ka iekļāvi arī manu bildi :) Foršs ieraksts! Es par kedām :)

    AtbildētDzēst